RECORDATORI: El dia 26/set finalitzen les inscripcions per les extraescolars. Les sol·licituds de beca es poden enviar a l’Ajuntament fins al dia 5/oct. Les inscripcions a l’acollida especial de 16.15-16.30 s’obriran els propers dies a l’AFAGEST.

GRAELLA EXTRAESCOLARS 2021-2022

PREUS EXTRAESCOLARS 2021-2022

IMPORTANT: Atès que aquest any els grups de primària surten a les 16.15, hi ha una acollida especial per a extraescolars de 16:15 a 16:30. Cal fer la inscripció de l’acollida a part de l’extraescolar.

*A l’activitat de Defensa personal poden accedir infants de P4 i P5 sempre que la seva condició física sigui adeqüada a l’activitat

PREUS ACOLLIDES

COM PUC FER EXTRAESCOLARS A L’AFA? Cal fer 2 passos:

1.- Fer-se soci de l’AFA i pagar la quota mitjançant transferència

2.- Afiliació / renovació a l’AFAGEST i inscripció a l’activitat escollida

Les famílies que no siguin alumnat de l’escola poden ser socis de l’AFA per utilitzar serveis (extraescolars, festes, col·laboracions diverses) fent-se família sòcia pagant 10€ sempre que aportin el comprovant de pagament de l’altre AFA del centre on estan actualment matriculats. Excepció: Escola la Farigola del Clot, ja que es fan activitats conjuntes.

ACLARIMENT El pagament de l’activitat es fa per domiciliació des de l’AFAGEST, però la quota de soci de l’AFA es paga directament al banc.

Descarrega’t el nostre Dossier Extraescolars

Tutorial alta a afagest:


Tutorial renovació afagest:

Informació beques per a activitats esportives de l’Ajuntament de Barcelona (CAT)

Información becas para actividades deportivas del Ajuntament de Barcelona (CAST)

Per qualsevol aclariment o aportació contacteu amb l’AFA