Treballem en comissions temes que afecten de manera important i directa la vida de l’Escola, en coordinació amb l’equip directiu de l’Escola.

Fem reunions periòdiques de treball: Juntes Directives, equip directiu de l’Escola, proveïdors d’Extraescolars, etc.

Participem activament en activitats del barri i la ciutat, com ara El Mercat Solidari, la Cursa de la Dona, La Xocolatada Solidària, la cavalcada de Reis, la Rúa de Carnestoltes o la recollida de signatures per la biblioteca del barri.

Representem els interessos de les famílies de la Rambleta del Clot, escoltem, donem respostes i atenem les situacions especials.

Realitzem tota la tasca administrativa que fa possible la gestió diària de l’Associació: elaboració i gestió de documentació, tresoreria, gestió socis, gestió extraescolars, gestió d’espais, gestió incidències, etc.

Descarrega’t aqui el nostre Resum d’Activitats

COMISSIONS 2022 – 2023

Comissió d’Activitats Lúdiques i Culturals

Coordinem, preparem i organitzem les Festes que des de l’AFA es fan a l’escola però fora
de l’horari lectiu. També, ens involucrem en aquelles que es fan al barri amb altres AFA’s
i AMPA’s. Es planteja que cada festa sigui elaborada per un cicle educatiu.

Representant: Estefanía de la Fuente

Participants: per cada esdeveniment s’obri una comissió i les persones voluntàries s’hi apunten i col·laboren en el disseny i desenvolupament de l’activitat.

Comissió Econòmica

Anàlisi de la situació econòmica de l’AFA i transparència.

Representant: Gemma Altimira

Comissió Xerrades i Escola de Famílies

Organitzem i proposem xerrades, formacions i activitats culturals d’interès educatiu i de lleure, per les famílies de l’escola.

email de contacte: xerrades.afarambletadelclot@gmail.com

Representant: Olga Rodrigo

Comissió de Comunicació i Transparència

Procurar que totes les famílies estiguin al dia de la vida del centre, facilitant l’intercanviï i la difusió d’informació entre tots els membres que conformem la comunitat educativa. Elaboració de comunicats, disseny de cartells, actualització i dinamització de la web, twitter, facebook, instagram, gestió correu electrònic. Grup de telegram on es penja un butlletí i notícies d’última hora.

Responsable: Diego Tabera

Mercat Solidari / Pluja Solidària

El Mercat Solidari era una iniciativa que recollia diners per a les famílies més desfavorides de les escoles del barri. El Projecte es destinava a dotar i completar ajuts a les despeses d’escolarització que moltes famílies en situació de precarietat no podien assumir: material escolar, colònies i sortides escolars. Donat que el projecte de Mercat Solidari està aturat, a l’AFA Rambleta es vol donar continuïtat a l’acció solidària amb el projecte “Pluja Solidària”.

Representant: Jordi López

Memòria Mercat Solidari Clot 2018: https://drive.google.com/file/d/18A6aHyZTbzbElNpqY2U43ZYE0b7RAll8/preview?usp=drivesdk 

Comissió de Sostenibilitat/Pati/Menjador/Temps Migdia

Formada per un grup de mares i pares amb ganes de treballar tota la vessant sostenible que envolta l’escola. Aquest grup de mares/pares forma part de la Comissió E+S de l’Escola integrada per alumnes, docents i famílies. Dins d’aquesta Comissió es treballen molts temes: esmorzars i berenars saludables, embolcalls sostenibles, reducció de residus… Aquest any comença el projecte triennal de Menjadors sans i sostenibles. La vostra implicació en el disseny i la posada en marxa d’accions per la sostenibilitat és molt valuosa i gairebé imprescindible. Per això us fem una crida a participar activament.

Representant: Núria Domene

Comissió de Coeducació

Objectiu: des de la comissió de coeducació es vol treballar en la sensibilització i foment de la igualtat i perspectiva de gènere en l’àmbit escolar i familar tot coordinant-nos amb altres comissions, amb la pròpia escola i amb altres entitats: cerca de recursos disponibles al nostre entorn, promoció d’activitats i tallers, visibilització de dates especials…
Creiem que és essencial enderrocar els estereotips de gènere per evitar les discriminacions i prevenir la violència masclista i la LGTBIfòbica.

Representants:  Alcira Virgili

email de contacte: coeducacio.afarambleta@gmail.com

Grup de Treball Extraescolars

Ens ocupem de buscar i gestionar activitats educatives, d’esport i d’oci, adequades per els nens i nens de la nostra escola. Coordinem l’inici de l’activitat extraescolar amb l’entitat o empresa que dona el servei. Donem suport a la inscripció dels nens.
Resolem dubtes amb les famílies. Fem seguiment durant tot el curs del bon desenvolupament de l’activitat.

Membres: Sara Codina(coordinació, CET10, Anglès Play & Learn), Estefania Gil (Eixos – Jumping Clay i Robótica), Núria Doménech (Piscina Bac de Roda), Diego Tabera(Piscina Vintró), Nuria Parramón(Escacs)

Comissió Pacificació entorns escolars

Des d’Eixample respira es crea un moviment #RevoltaEscolar que des de l’AFA Rambleta
ens adherim al manifest. Des d’aquesta comissió és treballen els punts que s’haurien de
millorar de l’entorn de l’escola i s’organitzen els talls.
Representants: Ferran Armada i Diego Tabera

Comissió Sortides

Grup per organitzar sortides en família per la Muntanya.

Representant: Lisa Fillipinova