INICI EXTRAESCOLARS I RECOLLIDA INFANTS

Us informem que les extraescolars a primària comencen a les 16.20 hores, això vol dir que no cal que vingueu a recollir els infants ja que ja se’ls queden els monitors per començar a donar-los el berenar.

IMPORTANT: a les hores de sortida de l’escola, no es pot entrar a deixar infants ni a portar berenars. En cas que l’infant no estigui el centre per qualsevol motiu però si farà l’extraescolar, heu de portar els infants per la porta de l’AFA. Si heu de portar berenar també, entregar-lo a la porta de l’AFA.

La recollida dels infants una vegada acabada l’activitat extraescolars la sortida serà per la porta del pati de sorra.

Us recordem així mateix que Anglès, Música i piscina Vintró començarán a l’octubre.

BATUCADA A LA FARIGOLA DEL CLOT

Us volem informar d’una nova extraescolar que farem conjuntament amb la Farigola del Clot. (l’activitat es farà a la Farigola i no hi ha monitor llançadora)

Batucada TOKEM X TU

La pertinença a l’activitat de batucada és molt més que una extraescolar, significa un compromís  amb la resta de companys per tal de constituir la batucada de l’escola.

Treballem per objectius grupals que afavoreixen la motivació, la diversió i la creació dꞌun equip. Els infants aprenen mitjançant un mètode pràctic basat en el joc, el cant i la imitació.

Sessió d’una hora setmanal

Grups de 5 a 15 alumnes

Instruments inclosos

El pagament és mensual, i la durada del curs serà la mateixa que el curs escolar:

De I4 a 1r (1 dia a la setmana DILLUNS 17:45-18:45): 24 € al mes 

De 2n a 6è (1 dia a la setmana DILLUNS 17:45-18:45): 24 € al mes

Adults (1 dia a la setmana DILLUNS 17:45-18:45): 30 € al mes

Són activitats simultànies però no conjuntes amb infants i adults. A final d curs si s’ha aconseguit fer la mateixa cançó potser és poden ajuntar.

Quan us apunteu a aquesta activitat (que ja us podeu inscriure fins el dia 23 de setembre) quedareu en llista d’espera a que us fem l’acces com a inscrits quan sabem el total de places que poden oferir des de la Farigola.

Recordeu que hi ha moltes més activitats de la Farigola (les de CET10) que tenen monitor llançadora per portar els infants  de la Rambleta fins la Farigola i desprès s’han de recollir a la Farigola en les quals us podeu inscriure com a famílies sòcies de la Rambleta.

GRAELLA ACTIVITATS FARIGOLA DEL CLOT

Hem publicat a la web, a la secció de Extraescolars, la graella d’activitats de la Farigola del Clot. Per a més informació, adreçeu-vos a la Coordinació d’Extraescolars (extraescolarsafa@rambletadelclot.cat)

Salutacions,

AFA Rambleta del Clot

INFORMACIONS EXTRAESCOLARS