AFA Rambleta del Clot

Hola famílies, estem de volta al butlletí. Hem tingut unes setmanes d’allò més mogut a l’AFA, segur que no coneixeu totes les coses que s’han fet darrerament. Voleu que us ho expliquem? Doncs som-hi!

Ah, i recordeu: totes les activitats de l’AFA son obertes per a totes les famílies de l’Escola, ja siguin assemblees, festes, reunions, xerrades,…

Què hem fet a l’AFA a l’octubre

Projecte menjador + sostenible: ja tenim un grup de treball per a col·laborar amb l’Escola al Projecte. Si voleu donar un cop de mà, envieu un email a afa@rambletadelclot.cat i us posem en contacte amb la comissió de menjador i temps de migdia.

Gestions amb l’Ajuntament i Consorci: el darrer 27/oct vàrem assistir al Consell de Barri del Clot-Camp de l’Arpa per demanar la pacificació del entorn escolar de la Rambleta, i lliurar unes còpies de les nostres propostes de pacificació. També hem enviat una reclamació al Consorci d’Educació pel endarreriment de les reparacions pendents al pati de l’Escola, principalment el tobogan.

Assemblea del primer trimestre: El dia 4/nov va ser l’assemblea del 1er trimestre. L’assistència va ser escassa, us vam trobar a faltar. Tindreu l’acta de la reunió en breu.

Revolta Escolar: el divendres 5/nov, a la sortida de classe, vam tornar a tallar C/Aragó per demanar la pacificació de l’entorn escolar, més seguretat i menys contaminació. També vam aprofitar per fer el nostre 1er intercanvi de roba. Va haver hi moltes famílies i membres de l’equip docent i, fins i tot, va venir 8TV a retransmetre en directe la concentració. També hem comptat amb la presència dels nostres amics de l’Escola Casas.

Festa de Castahalloween: sense voler restar importància a la resta de coses de l’AFA, evidentment la tornada del nostre tradicional Castahalloween és la notícia estrella d’aquest mes. El dissabte 6 de novembre el pati de l’Escola es va transformar en l’escenari d’un conte de terror i grans i petits van gaudir de la festa. A més, vam presentar els nous gots reutilitzables de l’AFA.

Properes Activitats

El 20/novembre hi haurà una nova jornada de arranjament del pati, us donarem més detalls molt aviat.

…i molta atenció, perquè el 27/novembre, a les 12:00, tindrem el concert d’en Xavi Lozano al pati de la Escola.

Recordeu també que aquest any hi han Eleccions al Consell Escolar de l’Escola Rambleta del Clot. Cal renovar dues places de la representació de les famílies. Des de l’AFA us animem a presentar la vostra candidatura i participar, totes les famílies de l’Escola podem aportar el nostre gra de sorra per a millorar la nostra Comunitat Escolar . Més informació a la web de la Escola:

… i a més

  • Al Clot – Camp de l’Arpa estem de Festa Major. Aqui teniu l’enllaç al programa de Festes:

https://clotcampdelarpa.cat/wp-content/uploads/2021/11/Programa-Festa-Major-2021-1.pdf

https://www.avvclotcampdelarpa.cat/index.php/2021/10/28/elbutlleti-num-288-de-lavv-clot-camp-de-larpa-octubre-2021/

Una salutació,

AFA Rambleta del Clot

Ajudan’s a arribar a totes les famílies de la Rambleta! Feu còrrer als vostres contactes els canals de Comunicació de l’AFA:

Telegram: https://t.me/AFARambletadelClot

Web: http://afarambletadelclot.cat

Instagram: @afa.escola.rambletadelclot

Twitter: @AfaRambleta

** Butlletí AFA Rambleta novembre 2021 **