Benvolgudes famílies,
Us fem saber que estem preparant l’assemblea d’inici de curs 2021-2022 per explicar-vos com ha anat i els objectius d’enguany.

Agraïriem que fessiu les vostres valoracions de com ha anat el començament de curs i el casal d’estiu a aquest formulari: https://forms.gle/cvZCCR6j4CYgz4gg6

Els resultats d’aquesta enquesta és valoraran a l’assemblea del dia 4 de novembre. Adjunt teniu l’ordre del dia!

Ús informem també que tornem a participar en la Revolta Escolar, tindrà lloc el dia 5 de novembre i amb la novetat de fer un intercanvi de roba tot aprofitant el canvi d’armari. Porta tot el que ja no li va bé als teus infants i encara pot ésser aprofitat. Si vols ajudar a organitzar l’intercanvi contacta amb nosaltres a afa@rambletadelclot.cat


A més, el dia 6 de novembre s’està organitzant la festa de castahaloween, es necessiten persones voluntàries per muntar i desmuntar. Si t’hi animes no dubtis en contactar amb nosaltres a afa@rambletadelclot.cat.

Ens veiem el dies 4, 5 i 6!
Ús hi esperem!

4/NOV – Assemblea 1r trimestre i altres activitats