AFA Rambleta del Clot

Hola famílies, què tal l’inici de curs? A l’AFA hem tingut un mes de setembre ple d’activitat i amb moltes novetats. Voleu saber què ha estat fent l’AFA aquestes setmanes? Aquí va un resum.

Què ha fet l’AFA al setembre

Noves activitats extraescolars

Al començament de curs sempre hi ha molta feina per a organitzar les activitats extraescolars. Enguany, a més, s’ha renovat l’oferta d’extraescolars i tenim activitats noves: música, defensa personal, i canvis en la resta d’activitats esportives. A més, hi ha 4 activitats per a mares i pares: patinatge, tonificació adults, futbol i bàsquet. Amb l’objectiu de que totes les famílies coneguessin les activitats, el dia 16/set es va organitzar una Mostra d’extraescolars on les diferents entitats que fan les extraescolars ens van informar de les seves activitats i van resoldre dubtes.

Samarretes de l’AFA

Durant la mateixa Mostra d’Extraescolars, es va presentar la nova samarreta del AFA, que la veritat és que ha quedat genial. La podeu adquirir en el despatx del AFA per 10€. Hi ha talles d’adults i de nenes/nens. Correu que s’esgoten!

Festa benvinguda P3 i P4

He sentit “Festa“? Ja s’ha acabat la pandèmia? Bé, no, però la veritat és que a causa de la millora dels indicadors sanitaris, per fi hem pogut tornar al pati de la Escola i compartir una estona divertida totes juntes. Enguany la festa de benvinguda s’ha dividit en dos dies, per a evitar ajuntar a massa gent.

Properes activitats

Festa Castahalloween

Atenció, amants de les festes: queda un mes per a preparar la nostra tradicional festa de Castahalloween, i ens cal molta gent per a organitzar-la. Que no sabeu el que és la festa de Castahalloween? Perquè aquí teniu una foto de la de fa dos anys:

Si t’animes a fer-nos un cop de mà per a muntar la festa, escriu-nos un email al AFA (afa@rambletadelclot.cat) i et posem en contacte amb la nostra Comissió de Actes Lúdics i Culturals (la Comissió de Festes de tota la vida, vaja).

Revolta Escolar

Enguany també hi haurà Revolta Escolar, no sabem encara en quin format però tornarem a sortir al carrer per a demanar uns entorns escolars pacificats, segurs i més saludables. A més, el AFA i la Escola, conjuntament amb altres dues entitats del barri, presentem una proposta al Districte de Sant Martí per a pacificar la zona, i haurem d’insistir molt perquè ens responguin.

Projecte Menjador Sostenible

La Comissió de Sostenibilitat de l’Escola comença aquest curs un projecte de 3 anys per a tenir un menjador més sostenible i saludable. Aquest mes comencem una formació en la ASPB, juntament amb la Escola i l’empresa concessionària, dins del marc del projecte “Menjadors escolars més sans i sostenibles“. Com sempre, les vostres aportacions són molt benvingudes. Si voleu participar, envieu-nos un email al AFA i us posem en contacte amb la comissió.

Una salutació, i fins la propera edició

AFA Rambleta del Clot

Ajudan’s a arribar a totes les famílies de la Rambleta! Feu còrrer als vostres contactes els canals de Comunicació de l’AFA:

Telegram: https://t.me/AFARambletadelClot

Web: http://afarambletadelclot.cat

Instagram: @afa.escola.rambletadelclot

Twitter: @AfaRambleta

** Butlletí AFA octubre 2021 **